Εμπορεία & Κοπή - Διαμόρφωση

Η EGGER είναι μια παγκόσμια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1961 στο Τιρόλο της Αυστρίας, όπου εδρεύει. Η εταιρεία παράγει προϊόντα πάνελ με βάση το ξύλο. Το EGGER εκπροσωπείται από 19 χώρους παραγωγής στην Ευρώπη και επί του παρόντος διαθέτει 25 γραφεία πωλήσεων παγκοσμίως.
H Kaindl Flooring OG είναι μια αυστριακή οικογενειακή εταιρεία που εδρεύει στο Wals-Siezenheim, Σάλτσμπουργκ. Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο για υλικά με βάση το ξύλο, πλαστικοποιημένο και ξύλινο δάπεδο. Η εταιρεία ξεκίνησε με την ίδρυση ενός πριονιστηρίου στο Lungötz. Ήδη από το 1962, ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που παράγουν chipboard.
Η AKRITAS είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρίες του ελληνικού κλάδου παραγωγής τεχνητής ξυλείας, που διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της , τη δυναμικότητα της, την ισχυρή οργανωτική δομή της, και τους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους αναπτύσσεται.
Η Blum GmbH είναι μια διεθνής εταιρεία που παράγει μεντεσέ, ανυψωτικά και συστήματα δρομέα και τα κατάλληλα εργαλεία συναρμολόγησης για τη βιομηχανία κατασκευής και επίπλων

Αναλώσιμα

Η εταιρία ASH, Μουρδουκούτας ASH Ι.Κ.Ε., εμπορεύεται εξαρτήματα επίπλων παντός είδους για επαγγελματίες αλλά και για ιδιώτες που επιθυμούν να διαλέξουν τα προϊόντα που θα κοσμούν το σπίτι τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και σε εξαιρετικές τιμές.