Η Εταιρεία


Η εταιρεία ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 2002, μετά από μία πολυετή εμπειρία οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής ξύλινων κατασκευών. Προϊόντα μας είναι έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, υπνοδωμάτια, παιδικά δωμάτια, κουφώματα εσωτερικά και εξωτερικά και εξειδικευόμαστε στις ειδικές κατασκευές.

Η ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ με την χρήση σύγχρονων τρόπων κατασκευής εγγυάται ένα προϊόν που είναι άριστο, τόσο σε ποιότητα όσο και σε αισθητική. Όλες οι κατασκευές δημιουργούνται από το σχεδιαστικό τμήμα και παράγονται από τον σύγχρονο εξοπλισμό των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Η ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ έχει εξοπλιστεί με υπερσύγχρονα μηχανήματα ώστε να καλύπτει πλήρως όλες τις απαιτήσεις με γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση και εγγυάται υψηλές προδιαγραφές παραγωγής. Η αυτοματοποιημένη παραγωγή διασφαλίζει την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων της και σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό της παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τον καταναλωτή.

Συμπορευόμενοι με τις εξελίξεις των αναγκών τις αγοράς, η φιλοσοφία μας είναι αμιγώς πελατοκεντρική, σεβόμενη τις σύγχρονες απαιτήσεις, την αισθητική και τους ρυθμούς ζωής των καταναλωτών μας.

Στις απόλυτα εξελιγμένες εγκαταστάσεις μας, το εξειδικευμένο προσωπικό, με εμμονή στην ποιότητα, λειτουργεί με δέσμευση στο άριστο τελικό προϊόν. Φιλόδοξοι στόχοι μας είναι να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να παράγουμε προϊόντα ξύλου υψηλής ποιότητας, να επενδύουμε στην παραγωγική διαδικασία.